Recenzije o Sanidex

 • Marko
  Posljednjih mjeseci psorijaza se pojavila na mojim laktovima i zaista je postala vrlo dosadna. Srećom moj prijatelj mi je preporučio Sanidex. Nepotrebno je reći da sam ga odmah kupio i započeo liječenje istog dana kad sam ga primio. Nježan prema koži, vrlo ugodan, ublažava svrbež, a već nakon nekoliko dana počeo sam vidjeti poboljšanja.
  Sanidex
 • Nikolina
  Dugo patim od psorijaze. Prije kupnje Sanidex pitao sam svog liječnika za savjet koji je potvrdio da bi to moglo biti dobro za mene. Gotovo sam završio 30-dnevni tretman i mogu potvrditi da mi je koža gotovo potpuno zacijelila!
  Sanidex
 • Martina
  Kupljeno i za mene i za moju kćer, jer oboje imamo iritaciju psorijaze na glavi i laktovima. Sanidex je vrlo dobro radio na obje, rješavajući problem vrlo brzo. Oboje smo vrlo zadovoljni rezultatom!
  Sanidex
 • Mario
  Kad mi je dermatolog savjetovao Sanidex, mislio sam da je lud! Već sam probao još jedan prirodni tretman, ali bio je to potpuni fijasko. Nakon nekoliko dana korištenja, međutim, morao sam ponovno započeti, jer sam odmah počeo vidjeti prve rezultate. Visoko preporučeno!
  Sanidex
 • Damir
  Sanidex koristim tek 10 dana i trenutno se osjećam vrlo dobro. Upala je već uvelike oslabila, a koža se već počinje polako obnavljati. Vrlo dobro! Preporuka za sve!
  Sanidex
Korisnička ocijena Sanidex
4.1
20